dinsdag 23 september 2014

Na 4 heerlijke dagen in Berlijn, zijn wij weer thuis. Wat een mooie stad is dat. Ik was er voor de 3de keer, maar heb ik toch weer mooie nieuwe bezienswaardigheden ontdekt.
En dan heb je als je thuis komt weer gewoon alle dagelijkse dingen. En zit je meteen weer in het dagelijks ritme. Maar je hebt wel weer energie voor andere dingen.
Zoals een nieuw kaartje op mijn blog zetten.

 

Het papier is van Maja Design. Schitterend papier. De randjes heb ik allemaal gepimpt. Ik heb verschillende ponsen gebruikt. Frantage. Lint. Bloemen en bedeltje van Karin. Gaas. Het plaatje is van Gerda"s Hobbyshop.
Al met al vind ik het een leuk geheel geworden.
Dit weekend ga ik dus met Karin naar doeading workshop. Heb er hele erge zin in. Ben heel benieuwd wat de workshops inhouden en of ik nog nieuwe hebbedingetjes kan aanschaffen.
Allemaal nog een fijne week.
En alle lieve volgers die een berichtje hebben achtergelaten ook bedankt. Altijd leuk om te lezen.

Lieve groet Hennie

7 opmerkingen:

  1. Lekker is dat nu toch Hennie, dat je dan gewoon weer van andere leuke dingen kunt genieten.....zo heeft met pensioen gaan toch wel een hele positieve kant! Je kaartje is weer erg leuk gedaan, mooie mallen heb je gebruikt!! En och, dat van de hebbedingetjes denk ik dat wel goed komt bij Doe@ding....ik ben er ook één keer geweest en ik moet zeggen dat het een prachtige winkel is! Veel plezier met Karin!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad en nu ook weer kunt genieten. Je kaart is weer prachtig, wat een mooie mallen heb je gebruikt en het plaatje is ook leuk.Liefs Hanny♥,
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk kaartje mams, ik heb zin in vrijdag!
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. fijn dat jullie zo genoten hebben, je kaartje is prachtig, bedoel je met de randjes heb ik gepimpt ..beinkt ??
    veel plezier bij Doe@ding,
    lieve groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Hennie. Dit is een prachtige kaart heel mooi gebruikt met de blauwe accenten. Deze plaatjes blijven mooi. Ze zijn zo lief.Heel mooi afgwerkt. Ja Berlijn een hele mooie stad . Wij waren er vorig ja en hebben het er ook zo leuk gehad. De fiets mee en maar fietsen daar want dat gaat heel goed zo kun je veel dingen bekijken. en varen is er ook zo leuk ook buiten het centrum. Ja in Berlijn kun je je goed vermaken. Je moet er meerdere keren naar toe want het is zo groot en er is veel te beleven. Jullie hebben het nog mooi getroffen met het weer. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi ontwerp en mooi, heldere kleuren! Prachtkaart! Berlijn.. daar wil ik ook nog eens heen.

    BeantwoordenVerwijderen