zaterdag 24 augustus 2013

Vakantie..............

Hallo lieve bloggers,

De knots gekke dagen in Brabant waren heel gezellig. Samen met Karin een heleboel gekocht. Alles van ons lijstje hadden we al gauw gevonden. Ik heb o.a. voor frantage gekocht en ga dat na mijn vakantie eens rustig uit proberen. Heerlijk om zo met je dochter genietend van al die mooie nieuwe dingen en vooral ook mooie voorbeeldkaarten een lekker dagje weg te zijn.

Ik moet nog 2 dagen werken en dan gaan wij naar Duitsland op vakantie, het voormalige Oost Duitsland, met onze vrienden. Heerlijk in een hotel, all inclusive, dus ik kom uitgerust terug om daarna weer aan een nieuwe serie kaarten te beginnen o.a. met frantage en mijn nieuwe ponsen.

Het wordt dus even stil op mijn blog.

Ik heb wel al mijn eerste kerstkaartje gemaakt. Ik zag er zoveel langs komen dat ik dacht ik ga ook maar eens aan de slag.
Het papier is van Authentique, collectie peacefull. Bloemen en andere frutsels, o.a. bedeltje is uit Karin haar webwinkel, daar staan trouwens ook mijn kaartjes te koop, lint, verschillende ponsen, goudkleurig gaas en het plaatje van internet.

Allemaal weer bedankt voor de lieve berichtjes op mijn blog. Heerlijk om dat te lezen.
Fijn weekend en tot 7 sept.

Lieve groet Hennie

8 opmerkingen:

 1. Hoi Hennie,
  Wat heb je een prachtige kerstkaart gemaakt, heel lief plaatje heb je gebruikt..wens je een hele fijne vakantie en daarna, zien we je mooie kaarten vast weer verschijnen, liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De eerste kerstkaart is er mams! Jij bent lekker op tijd. Het is een plaatje geworden!
  Liefs Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaart heb je gemaakt Hennie, en 'n fijne vakantie, je kunt (als je wil natuurlijk) je kaartje nog mee laten doen bij WLVC, je weet maar nooit met die Random, en hij is zeker de moeite waard om hem daar te laten bewonderen.
  groetjes Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig mooi gemaakt, de kleuren zijn ook prachtig. Lekker dat je op vacantie gaat zeg, heerlijk verwend worden, zalig hoor, geniet er lekker van.
  Fijne vacantie, liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig kaartje heb je gemaakt zeg. Super mooi.
  Liefs anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super mooi kaartje! Heel romantisch en geweldig in deze stijl.....


  Liefs,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Hennie , dat is een prachtige vintage kaart. Ik hoop dat je een hele fijne vakantie hebt. TOT BLOGS !! Creatieve groetjes van Christa.

  BeantwoordenVerwijderen