zaterdag 17 mei 2014

Even een update...........

Goede morgen lieve bloggers,

wat een fantastisch weer is het, nu de zon vastprikken dat het zo blijft.

Mijn vakantie in Berlijn was fantastisch, ik heb heel erg genoten, veel gezien weer en heel veel gelachen.
We hadden prachtig weer, konden heerlijk in ons t-shirt door de stad kuieren. En het was heel gezellig zo samen met zoonlief en de nichten.
Maar het is zo gauw weer voorbij.
Thuis gekomen hoorde ik dat onze kleindochter Mara een ongeluk met de mountain bike had gehad en haar sleutelbeen gebroken, wat meteen geopereerd is. Dit was heel erg schrikken, ze hadden het niet verteld omdat ik mij dan zorgen zou maken in Berlijn, je kan er niet naar toe. Heel lief allemaal.
Gelukkig is zij nu weer helemaal de oude, alleen haar hobby het turnen moet zij even voor 3 maanden opzij zetten. En dat valt allemaal niet mee. Gelukkig heeft mama een alternatief voor haar gevonden, ze zwemt nu.

Vandaag wordt de oudste kleindochter 12 jaar. Oh, wat wordt ze niet alleen groot, maar ook steeds mooier en liever, zegt elke oma natuurlijk.
Zij heeft lekkere taart gebakken, zelf, dus dat wordt smullen.

Ik heb nog èèn kaartje uit de voorraad, dus ik moet hoog nodig weer wat nieuwe kaartjes maken.
Wie weet krijg ik door het mooie weer inspiratie. Een bezoekje aan een workshop of heerlijke hobby winkel moet ook weer eens gepland worden, krijg je ook weer nieuwe inspiratie van. Even de agenda naast die van Karin leggen en kijken wanneer er een gaatje is.


Het papier is van, weet ik even niet meer, sorry, verder heb ik bloemen van Karin, parels, kant, plaatje van internet, verschillende stansen gebruikt.

Ik wens Ans heel veel sterkte 10 juni met haar knie operatie en een goede revalidatie.
Iedereen weer bedankt voor de lieve berichtjes die jullie achterlieten en ik ga proberen eerder weer wat te laten horen. Maar het mooie weer is nu toch echt even aantrekkelijker.
Een fijn weekend allemaal.

Lieve groet Hennie


8 opmerkingen:

 1. Fijn dat je het zo leuk gehad hebt! En begrijpelijk dat ze niets vertelden over de val van je kleindochter, gelukkig gaat het weer goed. Van harte met je oudste kleindochter, het gaat hard hè?
  Je kaart is een plaatje en wat een mooie kleurencombi ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super om te lezen dat je zo hebt genoten in Berlijn Hennie, top. En heb het allemaal gelezen over je kleindochter en ook de verjaardag. Veel plezier. Je kaartje is weer een plaatje, heel mooi.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Hennie. Wat ene prachtige kaart. Mooi dp heb je gebruikt. Wat fijn dat je het zo leuk hebt gehad in Berlijn. Dat is ook een leuke stad . Wij waren daar vorig jaar ook een aantal dagen hadden de fiets mee. Dat is ook een aanrader. Veel succes met de inspiratie. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een plaatje mams, en we gaan snel op inspiratie tocht!
  Liefs Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Hennie,
  'Wat heerlijk dat je zo genoten hebt van je vakantie in Berlijn, schrikken van het ongelukje van je kleindochtet..en je kaartje is een plaatje,mooi papier en super afgewerkt, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je kleindochter Hennie en wat fijn om te lezen dat je zo genoten hebt. Wat lief om je niet te vertellen wat er gebeurd was, je zou je ongerust gemaakt hebben en je plezier zou verknald zijn en het komt toch wel goed. Gelukkig kan ze zwemmen straks, heel goed voor de genezing natuurlijk ook.
  Je kaart is weer erg mooi, prachtig papier heb je gebruikt ook.fijne zondag, liefs Hanny♥,
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat fijn dat je zo genoten hebt in Berlijn .
  was wel even schrikken van je kleindochter he?
  maar inderdaad, als je het had geweten is je weekend verpest.
  je kaart is prachtig en mooie details.
  liefs van An

  BeantwoordenVerwijderen