zondag 25 mei 2014

Goede morgen

Ik ben weer aan het freubelen geslagen en heb een kaartje gemaakt alhoewel het me moeite kostte om het helemaal naar mijn zin te maken.
Af en toe heb ik het idee dat ze allemaal hetzelfde zijn.
Karin heeft het nieuwe papier besteld van Maja en Pion, dus als dat binnen is, dan wordt je vanzelf weer heel enthousiast. Want het is schitterend papier om blij van te worden.
Gisteren naar Gerda's Hobbyshop geweest, nieuwe plaatjes gekocht die ik volgende keer ga gebruiken. Wat heeft zij veel keus aan plaatjes en andere hebbedingetjes.
Je ziet zoveel dat je ogen te kort komt.


Papier van Maja Design, bloemen en bedeltje van Karin, veertje, diverse stansen, kant, lint, plaatje van internet, doylie, vlinder van clay, frantage.

Aankomend weekend ga ik met manlief de fiets 4 daagse doen voor de eerste keer, dus duimen dat we heerlijk weer hebben. We fietsen hem in Delden, gaan lekker in een hotel eten en slapen, dus jullie begrijpen dat wij hier heel erg naar uitkijken.

Iedereen weer bedankt voor de lieve berichtjes die jullie achterlieten en allemaal nog een fijne zondag.

Lieve groet Hennie


6 opmerkingen:

  1. Wat een mooi kaart, in zachte kleuren! Ik vind je bloemenhoekje zo mooi gecombineerd! Heel veel plezier op jullie fietstochten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Hennie,
    prachtige bloementoef op je schitterende kaart, leuk plaatje, erg mooi afgewerkt..Ik heb dat nieuwe DP ook besteld, fijn om weer met nieuw papier te kunnen werken, geniet van de fiets 4-daagse, liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtig kaartje mams, is je inspiratie toch niet helemaal weg ;)
    Tot morgenochtend, liefs Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Hennie. Wat een prachtige kaart. Superleuk gemaakt. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een schitterende kaart Hennie, heel mooi. En volgens mij wordt het het weekend weer mooi weer, dus dat wordt heerlijk fietsen.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen