zaterdag 27 juli 2013

plankje nr. 2

Hallo lieve bloggers,

Het onweert hier en het is erg donker, dus ik dacht ik ga eens lekker freubelen. Jullie hebben al het plankje van onze prachtige kleindochters gezien, maar ik heb ook nog een prachtige kleinzoon. Wat een rijkdom he?Van hem heb ik ook zo'n leuk plankje gemaakt, dus nu hangen ze te naast elkaar te prijken aan de muur. Heel erg mooi. Heb ik bij de meisjes lief rozen papier gebruikt, hij heeft natuurlijk iets stoerder papier van Bo Bunny. Het geheel heb ik wel hetzelfde gelaten met doodles en blaadjes van Unique, bloemen uit Karin haar webwinkel, en kant en lint gewoon van de markt.
Is hij niet mooi en stoer geworden?.

Ik bedank natuurlijk weer iedereen die mijn blog bezocht heeft en zo'n leuke reactie achtergelaten heeft.

De zon schijnt weer hier, het lijkt Spanje wel, dus kan iedereen weer genieten van het mooie weer.

Heel veel lieve groeten en tot de volgende keer!!

4 opmerkingen:

 1. Erg mooi geworden mams, papier past er perfect bij! Wat zal dat mooi hangen naast elkaar. Liefs Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is dit schitterend Hennie.......geweldig leuk. Een goed idee ook voor mij om mijn kleinzoons eens te "scrappen" op een plankje of zo......op het to-do-lijstje dan maar, hahaha.
  Lieve groetjes van Plony.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, dat is zeker een rijkdom! De hanger met je kleinzoon erin is prachtig! Leuk om die lieve lachende snoetjes elke daag te zien op deze manier.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inmiddels is hier in het Noorden gewoon de hollandse lucht weer terug met de daarbij horende zomerse temperaturen...dat betekend even ademhalen...heerlijk! Je creatie is weer prachtig Hennie, mooi gedaan zo met je kleinzoon! Leuk papier, schitterende jongenskleuren, echt heel gaaf!!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen