woensdag 24 juli 2013

Zomaar...............

Hallo lieve bloggers,

Een hittegolf hebben ze ons beloofd en ik vind dat deze ook echt over ons land zijn zonnestralen laat stralen. Sommige vinden het heerlijk, de vakantiegangers natuurlijk, maar ik vind het eerlijk gezegd een beetje te veel van het goede. Maar ik mopper niet, voor iedereen die vakantie heeft is het genieten.

Ik heb gewoon een koele plek gevonden om te knutselen. En heb dit hele mooie kaartje gemaakt. Ik vind hem zelf erg mooi geworden, ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Het papier is van Pion, de bloemen en frutsels van Karin, het lint en kant van de markt, en de felicitatie zit in een zakje wat ik tussen het papier heb geplakt. Mooi toch?Ik bedank iedereen die mijn blog heeft bezocht en ik heb genoten van alle lieve berichtjes die jullie achtergelaten hebben. Het is echt heel leuk om die te lezen.

Fijne avond allemaal, lieve groetjes van Hennie5 opmerkingen:

 1. Het is inderdaad een heel mooi kaartje mam! Dat zakje is er ook erg leuk bij!
  X Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Hennie,
  Oooh wat een mooie kaart, zo'n schattig plaatje, leuk met het zakje en erg mooi afgewerkt weer, mijn complimenten, liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee, mopperen doen we maar niet teveel, ik ben blij dat de zon schijnt, maar het is wel ineens van het ene in het andere... en dat klamme...
  Knap dat je toch een kaart hebt gemaakt, en dan zo'n mooie vintagekaart!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook ik wil niet mopperen maar het is mij ook wel een beetje te....het zal vast niet weken gaan duren dus we nemen het maar zoals het komt! Je hebt lekker op je kamer kunnen freubelen en dat is te zien...het is een prachtige vintage kaart, erg mooi gemaakt Hennie!

  Groetjes en een fijn weekend,
  Richtje

  BeantwoordenVerwijderen