vrijdag 27 september 2013

Heel speciaal!!

Hallo, lieve bloggers.

Karin heeft een opdracht gemaakt die speciaal moest zijn. En toen dacht zij aan haar ouders, die voor haar heel speciaal zijn. Afgelopen woensdag kregen mijn man en ik dit van haar en ik moet eerlijk zeggen dat ik even volschoot, vooral toen ik het gedichtje las.
Bekijk het maar eens op haar blog en jullie zult het helemaal met me eens zijn.
Lieve Karin, bedankt!! Wij waarderen dit heel erg, hij heeft ook een ereplaats gekregen onder een stolp.

En wat was het gezellig vandaag op de Demo dagen van Doe@Ding. Karin en ik hebben een hele leuke dag gehad met leuke gezellige workshops.

Dit is het resultaat van de kerstbal workshop. Erg leuke workshop waarbij ook een magnolia popje werd ingekleurd met inkt. Ik heb het geprobeerd om met de inkt het popje in te kleuren, maar ik ben daar niet zo goed in dus heb ik thuis gewoon een leuk plaatje van Gerda's Hobbyshop erin geplakt.


Dit is het eindresultaat van de 2de workshop. Ook heel leuk.
Het was een erg gezellige dag, veel tips weer gehad.
En natuurlijk was het shoppen in de winkel ook heel erg leuk, want daar hebben we de nieuwe dingen aangeschaft die we in de workshops gebruikt hebben. Het is een echte aanrader voor iedereen om er ook naartoe te gaan. Wij hebben er in ieder geval erg van genoten!!

Iedereen weer bedankt voor het bezoeken van mijn blog, altijd leuk om de reacties te lezen.

Fijn weekend allemaal, lieve groet Hennie!!

5 opmerkingen:

 1. Hoi Hennie,
  Wat een prachtige kaart hebben jullie gekregen van Kain en leuk zo'n dagje Doe@Ding, jij hebt weer mooie creaties gemaakt, fijn weekend, liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Graag gedaan hoor mams!
  En het was supergezellig gisteren, de volgende keer gaan we zeker weer!
  Liefs Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat jullie er zo blij mee waren, ik zag het al op Karins blog!
  En de creaties die je op de workshop maakte zijn super, ik vind vooral de kersttags erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja Hennie, deze beauty van Karin is zeker het bewonderen waard!! Mooi om dit van haar te krijgen als ouders, het is met liefde gemaakt! Jouw creaties van Doe@ding zien er ook prachtig uit hoor, heel mooi. Het fijne van deze hobby is dat jullie hem samen kunnen delen. Geniet er lekker van!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je weer prachtige creaties gemaakt en ik heb het blog van je dochter bekeken, zo moeder zo dochter, wat maakt zij ook prachtige dingen zeg, mooi. Het briefje is lief, wat is dat toch heerlijk als ze zoiets doen he?
  Fijn weekend, liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen