maandag 2 december 2013

Op naar de kerst.

Het was weer een heel druk weekend en spannend. Onze jongste kleindochter had zaterdag voor de eerste keer een landelijke turnwedstrijd. En is 10e geworden van de 25 kinderen van 8 jaar. Wij zijn ontzettend trots op haar. Ze heeft een mooie wedstrijd laten zien. Zelf had ze natuurlijk eerste willen worden, maar ze begint net  met zo hoog te turnen, dus misschien volgende keer een trapje hoger..........

De sinterklaas is voor ons weer voorbij. Dat hebben we gisteren (zondag) gevierd.
En hoe oud je ook bent, het blijft altijd weer een leuk feest. De Sint was met zijn pieten bij onze oudste dochter op bezoek.  Zij heeft nog een "echte gelover". 
Het was heerlijk om die gezichtjes te zien toen ze bij de Sint moesten komen. Ze keken hem echt zo aan, van hoe weet jij dat allemaal. Maar ook zo van schiet nu maar op wij willen de cadeautjes uit pakken.
En dat was een heleboel, ze zijn echt verwend allemaal. Ook ik heb prachtige spulletjes voor de hobby gehad. Deze gaan jullie gauw zien.
En nu op naar de kerst......


En hier dus weer een kerstkaart. 
Het papier is van Pion, het plaatje ook, bloemen en dennenappel van Karin, ik heb verschillende mallen gebruikt, een belletje en goudkleurig gaas.

Iedereen die nog sinterklaas moet vieren, heel veel plezier. 
Ook bedank ik iedereen voor het achterlaten van de lieve berichtjes.
Nog een fijne werkweek, lieve groet Hennie

9 opmerkingen:

 1. Hoi Hennie,
  Wat een leuke kerstkaart, mooi papier en plaatje, het goudgaas op de achtergrond is heel mooi..fijn dat je zo'n fijne Sinterklaas hebt gehad..liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Hennie,

  Dit is een hele mooi vintage kerstkaart.
  Alles past ook perfect bij elkaar, erg mooi hoor.

  Lieve groetjes Ans.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een schittertende kerstkaart.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was inderdaad een spannend maar ontzettend leuk weekend!
  Je kaartje is weer prachtig, ik vind het papier erg mooi.
  Liefs Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schitterende kaart Hennie, supermooi.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat goed van je kleindochter, leuk dat ze zo gedreven in in haar sport! Het Sint feest klinkt ook leuk, wij vieren het pas zondag. Ons kleindochtertje is pas een dus snapt er nog niet zoveel van, maar dat komt wel. Je kaart is een plaatje, Hennie! Een mooi model en prachtige verwerking van alle gebruikte spulletjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Hennie , wat super knap van je kleindochter ! Wat zullen jullie trots zijn .... Je vintage kerstkaart is een plaatje !! Liefs , Christa.

  BeantwoordenVerwijderen