donderdag 5 december 2013

Storm..............,

Hallo lieve bloggers,

Stormt het bij jullie ook zo, hier is het op dit ogenblik onweer, storm en flinke hagelbuien.
En hebben jullie dan als moeder ook zo de neiging om de kinderen te bellen met de vraag of iedereen al binnen is?  Hoe ouder hoe bezorgder ik ben.
Maar ja, vroeger moesten wij eigenlijk ook gewoon door weer en wind, maar toch.............

Ik heb dit keer een doosje gemaakt voor mijn vriendin, het kon nog niet eerder op het blog, want stel je voor dat ze toevallig op mijn blog kijkt. Maar de verjaardag van haar is voorbij, dus kon ik het nu wel op mijn blog zetten.
Zij is 65 geworden, is verzamelaarster van alles op het gebied van pudding, ik geloof dat zij al meer dan 750 puddingvormen heeft thuis. En dan nog pakjes pudding etc.
Zij heeft een eigen pudding museum boven op zolder, heel erg leuk en gezellig. Je kan daar ook puddingen proeven die zij dan zelf maakt. Dus heb je belangstelling hier in.................
Het doosje moest ook iets te maken hebben met pudding, en haar 65e verjaardag.
Nou daar ben ik heel goed in geslaagd want ze was er dol enthousiast mee.
Erin en eronder zaten pudding pakjes, oude, die zij als cadeau gekregen heeft. De onderste foto is een afbeelding van 2 lekker ruikende puntzakjes. Heeft niets met pudding te maken maar deze wilde ze ook graag hebben. Misschien breng ik jullie hiermee op een idee om als cadeautje te maken. Het is heel eenvoudig.
Nog even dit in het doosje kan zij b.v. pudding receptjes bewaren.

Het papier is van  Lily of the Valley, bloemen etc van Karin, ik heb verschillende ponsen gebruikt, wondgaas, lint, plaatje van internet. En parels.
Het doosje heb ik eerst geverfd met acrylverf van Areeles.

Ik hoop dat het weer wat rustiger wordt want wij gaan lekker 2 dagen naar Brussel met vrienden, naar o.a. de kerstmarkt en natuurlijk de rest van Brussel.

Ik wens jullie ook allemaal een fijn weekend.
Iedereen weer bedankt voor het bezoekje op mijn blog en tot de volgende keer,
lieve groet Hennie


5 opmerkingen:

 1. Nou mams, hier is iedereen binnen hoor, meisjes liggen in bed, dus wees gerust...hihi!!!
  Je doosje is prachtig, in het echt natuurlijk nog mooier!! Fijn dat Lia er zo blij mee is.
  Veel plezier in Brussel, dikke kus!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahum, even opnieuw en nu zonder fouten;)
  Geweldig, dit ziet er prachtig uit, wat heb je dat mooi gemaakt. die punt-geurzakjes zijn ook leuk, gezellig om ergens neer te leggen of te hangen en het ruikt lekker ook.
  Veel plezier in Brussel,liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het stormde hier in het westen wel flink, maar hier in de buurt viel het wel mee verder. Ik was blij al thuis te zijn na onze Sint viering op school.
  Wat een prachtige cadeau's maakte je voor je vriendin met haar bijzondere hobby, ik snap dat ze er weg van was! Geweldig gedaan! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal schitterend weer Hennie, zo mooi gemaakt, top. En dat weer ja van mij hoeft het zeker ook niet, was blij dat de 2 kinderen in de middag weer veilig thuis waren.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen