maandag 8 juli 2013

Hoera Zomer!!



Goede avond lieve bloggers,

Wat een heerlijk weer is het en nu mag het van mij voorlopig zo blijven. De vakanties zijn begonnen en dus kunnen de kinderen lekker buiten genieten. Ook ik ga de komende weken af en toe een dag samen met de kleinkinderen genieten van leuke dingen ondernemen.
Daarom heb ik voor dit kaartje gekozen omdat ik het ook zo'n gezellig tafereeltje vind wat mijn erg aanspreekt. Vrolijke kleuren en gezelligheid.

Het papier is van my mind's eye serie unforgettable. Het leuke plaatje is van internet. De bloemen en het bedeltje van Karin. Verder heb ik ribkarton gebruikt en een kanten papieren onderzetter.
Bedankt voor de lieve reacties op mijn vorige kaartje.
Ik wens iedereen een hele fijne vakantie met natuurlijk heel veel zon!!

Veel lieve groetjes Hennie.

6 opmerkingen:

  1. Lekker fleurig kaartje mam!
    Enne, de kindjes hebben er zin in hoor, om met opa en oma op pad te gaan!
    x Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Hennie,
    Wat een heerlijk, zomers kaartje is dit, lief plaatje en prachtig afgewerkt..geniet van de uitstapjes met de kleinkinderen en..het mooie weer..Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kaart en lekker vrolijk ook,geniet lekker van de kleinkinderen nu ze vakantie hebben.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk vrolijk tafreeltje...zo passend bij dit zomerse weer. geniet van wat er komen gaat en....er is niets leukers dan met je kleinkinderen leuke dingen doen toch?
    Liefs van Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat vrolijk en gezellig, leuk dat nostalgische plaatje! Veel plezier met de kleinkinderen. Ik heb een kleindochtertje van 9 maanden, die is hier regelmatig als ik oppas. Zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen