zondag 13 oktober 2013

Ook zo lekker aan het freubelen?.

Wat een heerlijk weer als je er niet uit hoeft.
Lekker lang op bed liggen en dan lekker freubelen, de kachel weer aan.
Ik kan mij ook voorstellen dat misschien anderen het niet lekker vinden, die er toch uit moeten, maar nu voor mij..................heerlijk.
's Avonds weer een kaarsje aan, dat heeft ook weer zijn charmes.
Het heeft geresulteerd in een paar kaartjes, en ik ben weer aan het naaien voor mijn kleindochter maar dat later,  waarvan ik jullie er eentje laat zien, de rest bewaar ik lekker.


Het papier is van Marianne design, Victorian Vintage.
Het plaatje van internet. Verder heb ik lint, wondgaas, blaadjes van Unicum, parels, bloemen van Karin, en ik heb hier en daar wat typex gebruikt. Vlinders zijn uit het papier geknipt.

Ik bedank mijn blogvolgers weer voor de lieve reacties en wens iedereen nog een lekkere regenachtige avond met een kaarsje aan.
Lieve groeten Hennie.

8 opmerkingen:

  1. Hoi Hennie,
    Dat ziet er weer prachtig uit, mooie combinatie van papier, plaatje en de leuke details op je kaart, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw Hennie wat een supermooie kaart heb je gemaakt, ik vind het een plaatje.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een schitterende kaart,mooi papier heb je voor de kaart gebruikt.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een plaatje mams!
    Wij hebben ook een heerlijke rustige knutsel/film dag gehad. Helaas was het te donker voor foto's, dus ik hoop ze morgen op mijn blog te kunnen zetten.
    Tot morgen, liefs Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Schitterend!!!!!! Wat een ontzettende mooie kaart Hennie.....je kunt aan je kaartje zien wat een plezier je aan het freubelen beleefd.....het straalt er gewoon vanaf. Heel mooi.
    Liefs van Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Geweldig, wat heb je een prachtige kaart gemaakt Hennie, wat een mooie kleuren en prachtig papier. Het plaatje past er helemaal bij en die roosjes erop maken het geheel af.
    Hier is het gisterenmiddag even droog geweest en tussen de buien door lekker een stevige boswandeling gemaakt, niet druk haha maar wel heel veel mooie paddenstoelen gezien. Elk jaargetijde heeft zo wel zijn charmes.
    Fijne maandag, liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Als je binnen kunt blijven is zo'n dagje ook niet zo erg inderdaad, wij vermaken ons toch wel hè? Jouw kaart is erg mooi geworden, mooi achtergrond papier ook trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een supermooie kaart Hennie, het is weer met liefde en passie gemaakt! Wat ziet dit er gaaf uit! Verder heb ik nog even teruggekeken omdat regelmatig bloggen er nog niet zo van komt maar ik moet zeggen wat heb ik weer prachtige kaarten bij je gemist! Ze zijn allemaal het bewonderen meer dan waard!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen